کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )     امروز 21 اسفند ماه ، 1388

اولین سرویس آلبوم عکس های ورزشی | farsisport: تالار گفتمان

انجمن های فارسی اسپرت :: نمايش موضوعات - 15 بهمن ماه روز میلاد اسطوره موزیک

15 بهمن ماه روز میلاد اسطوره موزیک

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

انجمن های فارسی اسپرت صفحه اول انجمن -> مطالب خواندنی

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

milad-2010
یک فارسی اسپرتی

وضعيت: آفلاين
7 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 113
امتياز: 906
تشکر کرده: 0
تشکر شده 22 بار در 16 پست

محل سكونت: صددروازه

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 02:22:10    موضوع مطلب: 15 بهمن ماه روز میلاد اسطوره موزیک پاسخ همراه با اعلان

15 بهمن ماه روز میلاد اسطوره موزیک ایران داریوش اقبالی مبارک. Razz Razz Razz

داریوش با نام کامل حمید اقبالی (زادهٔ ۱۵ بهمن ۱۳۲۹ در تبریز)، خواننده، بازیگر و فعال اجتماعی ایرانی است.

زندگی نامه

داریوش در ۱۵ بهمن سال ۱۳۲۹ خورشیدی در تبریز به دنیا آمد. پدرش محمود اقبالی، از ملاکان آذربایجان( شهرستان میانه ) بود. داریوش دوران کودکی را در تهران گذراند. اولین بار در ۹ سالگی در جشنی در مدرسه شهرآرابه روی صحنه رفت. دوران دبیرستان را در دبیرستان‌هایی همچون دبیرستان فارابی،دبیرستان کرج، دبیرستان رازی دبیرستانی در سنندج، و دبیرستان آزادگان تهران پارس‌گذراند و در مراسم‌ هنری به اجرای برنامه‌های هنری می‌پرداخت.
در ۱۳۴۹ با حسن خیاط‌باشی آشنا می‌شود و همین ورودرسمی او به موسیقی حرفه‌ای است. در همین سال او با ترانهٔ به من نگو دوست دارم به شهرت می‌رسد. لازم به توضیح است که اولین نرانه مستقل او ترانه نبسته پیمان بوده است از علی گزرسز (رها) آهنگ از داریوش اقبالی.
داریوش در روز ششم شهریور ماه ۱۳۵۳ توسط سازمان امنیت شاهنشاهی دستگیر و مدت ۹ ماه در زندان میماند، در همان روز روزنامه اطلاعات عکسی ازاو به چاپ میرساند که پلیس مدعی شده بود که او را به جرم مصرف ونگهداری ی مواد مخدردستگیر کرده است که آن مطلب دروغ محض بود و ساواک او را به خاطر اجرای ترانه‌های سیاسی اش مثل جنگل ، پریا، رهایی و گل گندم به زندان انداخته بود.
با سر کار آمدن جمهوری اسلامی، داریوش نیز ماننداکثر خوانندگان پاپ ایرانی آن زمان، از کشور خارج شد و به انگلستان و به شهر برموس نقل مکان کرد و پس از دوسال اقامت در آنجا به دعوت احمدمحمودعازم آمریکا شد.
داریوش چه در زمان سلطنت محمدرضا شاه پهلوی و چه بعد از انقلاب ۱۳۵۷ و پس از روی کار آمدن نظام جمهوری اسلامی به مخالفت با روش زمامداران حاکم بر ایران پرداخت. وی پيش از انقلاب به بهانه اعتیاد به زندان افتاد. بر اثر پاشیدن اسید از سوی دختری که می گویند او را دوست داشته است به سوی وی، باعث شد تا برای معالجه به آمریکا برود. از این روی در زمان انقلاب ۱۳۵۷، وی در ایران نبود. پس از آن نیز وی به کشور بازنگشت.
داریوش در وبلاگ شخصی خود دلیل خروج از ایران را چنین بیان کرده: «پس از انقلاب ۱۳۵۷ و به دنبال کشتار، خونریزی و خفقان حاکم بر سرزمین‌ام، مجبور به ترک وطن شدم. از آن زمان تا حال، در سفری بی‌انتها، می‌کوشم در کنار هموطنانم سرود ایرانی آزاد را هم‌صدا شوم».
وی در طی سالهایی که بیرون از ایران بوده، همواره از پناه‌جویان ایرانی حمایت کرده است و در تظاهرات‌های حمایت از این افراد فعال بوده است , و نیز با تشکیل بنیادهایی همچون آینه به حمایت از معتادان برخاسته است.

اعتیاد

در دهه پنجاه خورشیدی شخصی با حمله به داریوش بر صورت او اسید پاشید و وی مدتی در بیمارستان بستری شد. برای کاهش درد به وی مرفین داده می‌شد و تکرار این کار باعث شد تا وی گرفتار اعتیاد به مواد مخدر شود. به گفته خود داریوش تا قبل از این ماجرا آشنایی وی با مواد مخدر اندک بوده است.
پس از سال‌ها اعتیاد وی سرانجام تصمیم به ترک می‌گیرد و به کمک متخصصان موفق می‌شود اعتیاد را ترک کند. اولین برنامه رسمی داریوش بنام آینه در رادیو AFN (میبدی) بود و در سال ۲۰۰۳ سایت بهبودی را که اولین وب‌گاه ایرانی برای کمک به معتادان و خانواده‌ها بود راه‌اندازی کرد و سپس با همکاری دو پزشک، بنیادی به نام آینه تأسیس کرد تا به یاری معتادان برود. گفته می‌شود از زمان تأسیس این بنیاد تاکنون نزدیک به ۴۰ هزار نفر ترک اعتیاد کرده‌اند.[۵] بعد از رادیو وی تصمیم به گسترش کار خود می‌گیرد و برنامه آینه را در تلویزیون های 24 ساعته ادامه می‌دهد وی همچنین در همایش‌ها و کنفرانس‌های متعدد ترک اعتیاد شرکت کرده است.

آلبوم‌ها

آلبوم ترانه سرا آهنگ ساز تنظیم سال انتشار
صدایم کن - - -
به من نگو دوستت دارم درویش جاویدان درویش جاودان -
بوی خوب گندم شهیار قنبری جاودان یاد واروژان واروژان
بن بست ایرج جنتی عطایی زنده یاد بابک بیات -
سال 2000 اردلان سرفراز چشم آذر - 1994
شقایق اردلان سرفراز فرید زولاند فرید زولاند
نیستی اردلان سرفراز فرید زولاند -
نفرین نامه اردلان سرفراز - - 1992
جنگل ایرج جنتی عطایی زنده یاد بابک بیات -
چشم من اردلان سرفراز حسن شماعی زاده -
پرنده مهاجر ایرج جنتی عطایی صابر راستین صابر راستین
فریاد زیر آب ایرج جنتی عطایی بابک بیات - 1991
ندیم - صادق نوجوکی صادق نوجوکی
نازنین اردلان سرفراز فرید زولاند -
خاموش نمیرید (مولوی) - - -
سفره سین زویا زاکاریان - -
مسبب - - -
نون و پنیر و سبزی شهیار قنبری فرید زولاند -
زندونی - انوشیروان روحانی -
بچه‌های ایران هادی خرسندی فرید زولاند - 1994
آشفته بازار اردلان سرفراز فرید زولاند - 1996
امان از ... شهیار قنبری عیدی یمینی - 1995
آهای مردم دنیا اردلان سرفراز فرید زولاند -
گل بیتا - صادق نوجوکی صادق نوجوکی 2000
رومی - - -
دوباره می‌سازمت وطن سیمین بهبهانی داریوش اقبالی اریک فرانسوی 2003
راه من شهیار قنبری فرید زولاند تیگران ساکیان
معجزه خاموش ایرج جنتی عطایی بابک سعیدی بابک سعیدی 2009

تک‌آهنگ‌ها

بوی گندم از شهیار قنبری
نبسته پیمان ، ترانه از علی گزرسز، آهنگ داریوش اقبالی
ای غم من، ترانه از علی گزرسز، آهنگ داریوش اقبالی
میدونم یه روزی، ترانه از علی گزرسز ،آهنگ از داریوش اقبالی
یادمه اون قدیما، ترانه از علی گزرسز، آهنگ داریوش اقبالی
لب دریا از مریم حیدر زاده
با من از ایران بگو شعر اصلی از م سپند با همکاری علی گزرسز آهنگ از بیژن قادری تنظیم احمد پژمان خوانندگان، داریوش، ستار، مرتضی، آصف، اندی، مولود ذهتاب، بهرام، مهرداد، داوود بهبودی و علی نظری
حیدر بابا از منظومه استاد شهریار آهنگ داوود بهبودی

فیلم شناسی

یاران کارگردان فرزان دلجو
فریاد زیر آب کارگردان سیروس الوند

جوايز و افتخارات

جايزه سيمون و رونالد رايت بابت حمايت از حقوق اقليت سال ۲۰۰۵
نشان صلح در فستیوال فیلم، موسیقی و رسانه‌های تصویری بحرین
جایزه بین‌المللی شر به خاطر فعالیت های پیوسته در ارتباط با اعتیاد و معضلات اجتماعی
Razz Razz

دانلود فصل 6 سریال LOST

من تاجی ام , اسم تیمم استقلاله

تاج رو سرمه
2 تا ستاره رو قلبم

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از milad-2010 تشکر کرده اند E-B-I, ALI_RaPbaZ
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

shahryar
مدیر سایت
مدیر سایت

30 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 147
امتياز: 1064
تشکر کرده: 6
تشکر شده 10 بار در 7 پست

محل سكونت: فارسی اسپرت

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 14:02:54    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

عالی بود-ممنون Razz Razz

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

farsisport
مدیر سایت
مدیر سایت

30 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 68
امتياز: 1577
تشکر کرده: 2
تشکر شده 5 بار در 4 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 14:17:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوب بود.ولی پیشنهاد میکنم اون امضاتو پاک کنی.چون خیلی خیلی خیلی خیلی ضایع میشی!!!!! Laughing Twisted Evil

بازگشت به بالا

E-B-I
کاربر جدید
کاربر جدید

15 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3
امتياز: 15
تشکر کرده: 2
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 15 بهمن ماه ، 1388 18:18:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام
من تازه عضو شدم
اولین تشکرم رو هم از milad-2010 میکنم
مرسی بیوگرافی کاملی بود Wink

بازگشت به بالا

mczat
مدیر انجمن

25 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 184
امتياز: 1172
تشکر کرده: 9
تشکر شده 17 بار در 15 پست

محل سكونت: ورزشگاه امارات

ارسالارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 11:49:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

ALI_RaPbaZ
کاربر فعال

1 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 34
امتياز: 216
تشکر کرده: 6
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: 041

ارسالارسال شده در: جمعه، 16 بهمن ماه ، 1388 17:06:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسی خوب بود دوستان از تاپیک های خوب و مفید تشکر کنین ممنون

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

انجمن های فارسی اسپرت صفحه اول انجمن -> مطالب خواندنی

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)